Як може виглядати ваша підтримка Help for Heart?

Оскільки біблійні істини формують те, як ми бачимо і відчуваємо життя, ми прагнемо ділитися мудрістю Бога з іншими через наше служіння. Коли ви читаєте блог, дивитесь відео, відвідуєте заняття або відвідуєте конференцію, ми молимося, щоб ви також росли в біблійній мудрості та любові.

Ми також молимося, щоб на цьому все не зупинялося. Ми сподіваємося, що ви побачите, що, будучи частиною церкви Христа, ви є невід’ємною частиною виконання нашої місії. Якщо ви відчуваєте, що отримали благословення – якщо служіння HfH змінило те, як ви сприймаєте Ісуса у світі радощів та скорбот, – чи зробите ви наступний крок з нами?

Коли ви молитеся за нас, ділитеся своїм служінням з іншими і даєте фінансову допомогу, ви посилюєте вплив нашого служіння серед російськомовних людей. І що ще важливіше, ви вказуєте більшу кількість людей на надію в Ісусі Христі.

Будьте залученими

Як служіння, ми з вдячністю залежимо від Бога. Бог закликає нас залежати від інших у декількох різних сферах:

Фінансово

Ми залежимо від пожертв християн, щоб фінансувати роботу Божого Царства. Дізнайтеся більше про підтримку служіння HfH. Ваша фінансова підтримка дозволяє нам виконувати цю місію і ми дуже вдячні.

При оплаті з України – на гривневий рахунок

  • Організація: ГО “Допомога для Серця” 
  • IBAN | Рахунок: UA903052990000026006046229938
  • Банк: ПриватБанк МФО 300711 ЄДРПОУ 43664938
  • Призначення платежу обов’язково:
  • Добровільна пожертва на статутну діяльність від (ваше ПІБ)

При оплаті не з України – на рахунок у доларах США

  • Сompany name: DOPOMOHA DLYA SERTSYA HO 
  • IBAN: UA763052990000026005046225762
  • Name of the bank: PRIVATBANK
  • SWIFT Code: PBANUA2X
  • Призначення платежу – обов’язково: Dobrovilna pozhertva na statutnu diyalnist vid (ваше ПІБ на англ)

При оплаті не з України – на рахунок євро

  • Сompany name: DOPOMOHA DLYA SERTSYA HO 
  • IBAN: UA343052990000026009036221802
  • Name of the bank: PRIVATBANK
  • SWIFT Code: PBANUA2X
  • Призначення платежу – обов’язково: Dobrovilna pozhertva na statutnu diyalnist vid (ваше ПІБ на англ)

Якщо комісія у вашому банку дуже велика, тоді для переказу можете скористатися різними сервісами переказу, наприклад https://wise.com/

Там можуть знадобитися додаткові реквізити:

  • Company address: UA 03170 Kyiv, st. Tuluzy 7, app. 25
  • Email: helpforheart@gmail.com

Молитовно

Ми цінуємо ваші молитви. Наші молитовні потреби:

  • За переклад нових курсів Школи біблійної душеопікунства (ШБД)
  • За студентів ШБД
  • За майбутніх кураторів курсів ШБД

«Нехай буде прихильність Господа нашого Бога до нас і встановить роботу наших рук над нами; так, встанови роботу своїми руками! (Пс. 90:17)

У Євангелії від Луки 18: 1-8 Ісус розповідає притчу про суддю. Він відмовився допомогти вдові, яка продовжувала просити справедливості щодо противника. Нарешті, суддя став нетерплячим і піддався проханню вдови, щоб вона більше не турбувала його. Ісус вказує на протилежність, як Бог реагує на своїх вибраних, які кричать йому вдень та вночі.

У розпал будь-якого сезону тривалих труднощів легко втомитися. Можливо, ви відчуваєте «втому від молитви», коли ми перебуваємо в ізоляції через вірус. Проте, як мудро нагадує нам ця притча, що Батько закликає нас молитися безперервно. Він праведний, любить та швидкий на слухання. Тому давайте не втомлюватимемося, закликаючи до Нього вдень і вночі.

Передавати іншим

Біблійний рух душеопікунства служить Божому народу, який поширює цей вплив. Перегляньте, як ви можете підключити інших до нашої роботи.

Якщо Бог використовував служіння HfH, щоб змінити ваше життя, ми запрошуємо вас зробити наступний крок і поділитися своїм досвідом із кимось ще.

Як розповсюджується послання біблійної душеопіки та Help for Heart? Часто такі люди, як ви, розповідають другові чи члену сім’ї про ресурс, розмову чи душеопікунство, які вплинули на вас.

Вплив біблійної душевної опіки приймає різні форми: покупка книги для друга, ведення блогу, запрошення близьких на конференцію, бесіда з членом церкви про біблійне консультування і цей список можна продовжити. Коли ви досягаєте своєї сфери впливу, ефект цього служіння поширюється. Що ще важливіше, ви допомагаєте більшій кількості людей рости в розумінні Ісуса, а також у біблійній мудрості.

Дякуємо Вам

У Help for Heart ми залежимо від щедрості інших людей для виконання місії. Ваша підтримка дозволяє нам писати статті та книги, перекладати лекції для онлайн курсу, консультувати, записувати та перекладати відео ресурси, викладати та навчати.

Іншими словами, ваша підтримка – це внесок у роботу з надання допомоги людям у поєднанні реального життя зі Словом Божим. Коли такі люди, як ви і я, знаходять милість і благодать від Ісуса в наш скрутний час, відбуваються зміни і здійснюється біблійний вплив.

Цього року ми по-особливому залежимо від Божих людей у пожертвуваннях , щоб продовжувати інвестувати в біблійне душеопікунство цього та наступного поколінь. Ми вдячні за ваше партнерство.